Welkom op de website van het Collectief van Zelfstandige Audiciens. Aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw gehoor komt voor hen altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.

Vind een echte audicien
bij U in de buurt

Klik hier voor alle audiciens

Organisatie

Achtergrond
De gewijzigde marktomstandigheden in de audiologiemarkt en de wensen van zorgverzekeraars voor hoorzorg volgens het nieuwe hoorprotocol hebben vele zelfstandige audiciens ertoe bewogen gezamenlijk een organisatie op te richten die bij deze nieuwe situatie past.

Organisatie
Het CvZA heeft een verenigingsstructuur waardoor alle zelfstandige audiciens mee kunnen beslissen en denken over de te maken afspraken. Daardoor worden de deelnemers ook direct verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan en zullen de gemaakte afspraken met zorgverzekeraars breed gedragen worden in de organisatie en de uitvoerende winkels.

Privacysreglement audiciens aangesloten bij CvZA
In bijgaand document (klik hier om het document in een nieuw tabblad te openen) kunt u lezen hoe CvZA en haar aangesloten leden omgaan met uw gegevens.

Het kan altijd beter!
CvZA audiciens staan open voor verbetering. Op basis van klachten en tevredenheidsonderzoeken verbeteren wij continu onze bedrijfsprocessen.

Klachten zijn een natuurlijk verschijnsel omdat fouten nu eenmaal onvermijdelijk verbonden zijn aan menselijk handelen en dus ook aan het leveren van een product of het verlenen van service. Uiteraard staan wij open voor al uw op- en of aanmerkingen om onze dienstverlening te verbeteren. Door uw inbreng kunnen wij onze service verhogen. Heeft u een klacht over onze dienstverlening, factuur of anders vul dan hier ons klachten formulier in (klik hier om het formulier in een nieuw tabblad te openen) en u krijgt binnen 14 dagen een reactie van ons of uw audicien.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit;

  • Monique Nandoe (IntoEars T.¬†06-20 84 66 09)
  • Arthur Schuurmans (Hoorpartners)
  • Roel Vrijmoed (Stufkens Hoorcentrum)
  • Martijn Straatman (Oorwerk)