Welkom op de website van het Collectief van Zelfstandige Audiciens. Aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw gehoor komt voor hen altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.

Vind een echte audicien
bij U in de buurt

Klik hier voor alle audiciens

Privacy statement

Het collectief van Zelfstandige AudiciensĀ is een initiatief van Optitrade Retailgroep B.V. Optitrade Retailgroep B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website.

Bij verwerking van deze gegeven respecteert Optitrade Retailgroep uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Persoonsgegevens
Optitrade Retailgroep verwerkt de persoonsgegevens die zij via de website van u ontvangt. Dit zijn bijvoorbeeld de gegevens die u invult op het contactformulier. U kunt via de website onder meer uw naam, telefoonnummer en e-mailadres aan Optitrade Retailgroep B.V. verstrekken.

Doeleinden en verstrekking aan derden
Uw persoonsgegevens worden door Optitrade Retailgroep B.V. gebruikt om door u gestelde vragen te beantwoorden, om u te informeren over de huidige en toekomstige activiteiten en acties van het Collectief van Zelfstandige AudiciensĀ en voor het versturen van elektronische nieuwsbrieven. U kunt zich ten alle tijden hiervoor afmelden.